Rainbow page separator

Taneční Kurzy Pro Dospělé Ve Žďáru nad Sázavou!

Sobota, 26. srpna 2023

Začátek: 15. Září 2023

Dospělí obyvatelé Žďáru nad Sázavou a okolí mají jedinečnou příležitost ponořit se do světa tance. Od poloviny září nabídne orlovna v Žďáru nad Sázavou širokou škálu tanečních kurzů - od osvědčených latinsko-amerických a standardních tanců, přes oblíbené country, až po netradiční tance, jako jsou třeba řecké.

Zkušený Tým Lektorů

Za kurzy stojí dva renomovaní lektoři, Radka Svobodová a Petr Štěpán, kteří své dovednosti a vášeň pro tanec sdílejí již více než deset let v různých částech regionu. Ať už v Borech, Radostíně nad Oslavou, Tasově, Přibyslavi nebo v Křídlech, jejich kurzy vždy zaznamenaly ohlas a mnoho spokojených absolventů.

Přidejte Se K Nám a Staňte Se Hvězdou Parketu!

Pro ty, kteří sní o tom, naučit se tančit, je to skvělá příležitost začít. A pro zkušenější tanečníky je to ideální místo k zdokonalení svých dovedností a objevování nových stylů.

Chcete Vědět Víc?

Pokud máte zájem se dozvědět více nebo si přejete rezervovat své místo, neváhejte a kontaktujte Radku Svobodovou na telefonním čísle 732 315 898. Pro další informace a podrobnosti o kurzech navštivte oficiální stránky www.tanecnizr.cz.

 

Neztrácejte čas a připojte se k nám. Čeká vás spousta zábavy, nových známostí a nezapomenutelných tanečních zážitků!