Rainbow page separator

Za osm let novoměstskými lázněmi prošlo na 790 tisíc lidí

Neděle, 5. listopadu 2023

Novoměstské Městské lázně jsou Stavbou Vysočiny 2015

Nové Město na Moravě / Osmé výročí zahájení provozu budou v týdnu od pondělí 6. do pátku 10. listopadu slavit v novoměstských lázních. „V těchto dnech návštěvníkům nabízíme čtyřicetiprocentní slevu na tříhodinové vstupné, a to i pro rodiny. Využít mohou také slevu ve výši dvacet procent na koupel nebo masáž. Během týdne se uskuteční tři saunové rituály – 6., 7. a 10. listopadu, vždy od 18 hodin,“ informoval Jiří Janeček, jednatel Novoměstských služeb, které provoz Městských lázní v Novém Městě na Moravě zajišťují. Každý den bude navíc ze vstupenek vylosován jeden výherce, který získá odměnu. 

Lázněmi od poloviny listopadu 2015 prošlo na 790 tisíc návštěvníků. Jenom za první měsíc provozu zařízení navštívilo 16 377 lidí – z nich tři tisíce přišly v rámci dne otevřených dveří, 9617 lidí navštívilo bazénovou část, 2688 wellness část a 1072 zájemců si vyzkoušelo fitness centrum. 

Městské lázně za bezmála sto milionů korun jsou zaměřené na sportovní i rekreační vyžití - nabízejí plavecký bazén se čtyřmi drahami, relaxační bazén, brouzdaliště pro děti se skluzavkou či vířivku včetně zázemí. Nechybí wellness s Kneippovou lázní, saunou a aromatickou solnou lázní, masáže, solárium, fitness část nebo bufet. 

Novostavba Městských lázní v Novém Městě na Moravě taktéž získala ocenění Stavba Vysočiny 2015 v soutěži pořádané spolkem Stavba Vysočiny ve spolupráci se Svazem podnikatelů ve stavebnictví ČR, Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina.