Rainbow page separator

Den otevřených dveří ve firmě Cecho Cempírek s.r.o. – Přijďte se podívat!

Středa, 5. června 2024

Firma CECHO – BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. vás srdečně zve na tradiční Den otevřených dveří, který se uskuteční v sobotu 22. června 2024 od 14 do 18 hodin. Přijďte strávit příjemné odpoledne v prostorách naší společnosti a podívat se, jaké zajímavosti jsme pro vás letos připravili.

Den otevřených dveří v CECHU je ideální příležitostí, jak nahlédnout do zákulisí jedné z významných firem v oblasti technologie vstřikování plastů. Během akce budete mít možnost zúčastnit se komentovaných prohlídek výroby a zjistit, jak a co se v CECHU vyrábí. Všichni návštěvníci si budou moci vychutnat občerstvení zdarma při poslechu živé hudby. 

Pro milovníky historie bude k vidění výstava veteránů. Nebude chybět ani fotokoutek, kde si můžete udělat vzpomínkovou fotku. Pro ty, kteří mají rádi rychlou jízdu, je připraveno svezení ve vozidle Kaipan, které sestavili studenti VOŠ a SPŠ Žďár nad Sázavou.

Během dne se také můžete těšit na vystoupení Aerobic clubu z FIT.NEST Polnička a jejich skvělé taneční vystoupení. Pro nejmenší návštěvníky je připravený bohatý dětský program zahrnující pohádkovou stezku výrobou se sladkou odměnou, skákací hrad, tvořivou dílničku, malování na obličej a výbornou zmrzlinu.

Firma CECHO – BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. působí na trhu již více než čtvrtstoletí a nabízí komplexní služby od konstrukce vstřikovacích forem, jejich zhotovení až po dodávku finálních plastových výlisků. S moderním výrobním zařízením a špičkovými technologiemi se firma stala klíčovým hráčem v oblasti strojírenství a technických plastů. 

Den otevřených dveří je také příležitostí pro všechny, kteří by se chtěli stát součástí našeho týmu – v současnosti hledáme nové kolegy na pozice nástrojařů, techniků údržby a pracovníků kontroly kvality.

Těšíme se na vás a vaše rodiny! Přijďte strávit pěkné sobotní odpoledne v CECHU, nahlédnout do naší výroby, pobavit se a třeba i objevit nové pracovní příležitosti.

Aktuální pracovní nabídky zde: https://www.cecho.cz/cs/kariera