Rainbow page separator

V březnu se do Vysočina Areny vrátí Světový pohár v biatlonu

Středa, 16. října 2024

Nové Město na Moravě / Závody Světového poháru v biatlonu se v termínu 6. až 9. března 2025 uskuteční v novoměstské Vysočina Areně. Na programu jsou sprinty, stíhací závody a štafety mužů i žen.

Veřejný předprodej vstupenek bude zahájen 18. října, ovšem ještě před tímto termínem mají přednostní možnost nákupu vstupenek fanoušci, kteří již navštívili předešlé biatlonové poháry či mistrovství světa v Novém Městě. Cena nejlevnějších vstupenek začíná na dvou stovkách, přičemž děti do 120 centimetrů výšky budou mít vstup do areálu za korunu.  

Novoměstská Vysočina Arena, jež pravidelně hostí vrcholové akce běžeckého lyžování, biatlonu a v létě i horských kol, byla v předchozích letech zmodernizována za více než půl miliardy korun v souvislosti s Mistrovstvím světa v biatlonu 2024. 

Na přelomu ledna a února příštího roku se naopak ve Vysočina Areně nebude konat Světový pohár v běhu na lyžích, protože Svaz lyžařů ČR pořadatelství poháru z ekonomických důvodů vzdal. Akce se tak uskuteční v italském Cogne, kde se naposledy konala v roce 2019.